home agenda de band setlist
video & foto contact
de band   We hebben ondertussen al meer dan 20 jaar ervaring met het optreden in heel Noord-Nederland op vele feesten en recepties.

De 5 mans formatie Anke, Wâtte, Eelke, Evert en Tjitte hebben ondertussen al heel wat feestjes gezien en plat gespeeld. Het begon allemaal in Oudega SWF en na al die jaren hebben we ondertussen meer dan 250 feestjes mogen beleven, denk aan de Sneekweek, Harlingen Visserijdagen, Spijkerpopfestival, Zomerfeesten in Gorinchem, schuurfeesten, kleine en grote dorpsfeesten en recepties en bruiloftpartijen.


Super allround
We zijn zo allround als het maar kan. We spelen (nog steeds) met veel plezier nummers uit de hele top 100 en top 40.
In het reportoire komen hedendaagse hits voor, maar ook bekende hits van de jaren 60,70, 80 en 90 (zie playlist), dus voor iedere leeftijd wat wils! Of het nu om pop muziek, rock, disco, soul, rock 'n roll of nederlandstalig gaat, we spelen het gewoon! Voor (bruiloft)recepties hebben we de setlist iets aangepast.


Professionele presentatie en geluid
We weten wat je voor een feestje nodig hebt. Mooi licht en een goed geluid. Hier zorgen we natuurlijk voor.


Wie is Solid Ash?

 
Anke (zang)   Wâtte (bas)
Anke zingt ondertussen zo’n 5 jaar in Solid Ash, maar heeft jaren in Just Aloud gezongen en helpt deze band soms nog steeds. Daarnaast is deze theatrale madame tegen te komen als actrice of theater docente!   Wâtte kwam 2 jaar na de start ook bij Solid Ash en grooved al weer zo’n 16 jaar in de band. Naast Solid Ash helpt Wâtte gitarist Eelke zijn band Ljoubjr ook regelmatig en heeft hij voor Solid Ash enige jaren in de illustere band Dakraam gespeeld.
     
 
Eelke (gitaar)   Evert (toetsen)
Eelke speelt al zo’n dik 10 jaar in Solid Ash, en heeft voor deze band, samen met bassist Wâtte furore gemaakt in de band Dakraam. Naast Solid Ash toert deze rocker met zijn Friese band Ljoubjr door heel Friesland en via een uitwisseling-project namens Liet volgde een paar optredens in Ierland als hoogtepunt!   Evert speelt ondertussen zo’n 5 jaar in de band Solid Ash en deze creatieveling zit niet graag stil. In zijn woonplaats Enschede is hij ieder vrij uurtje wel met de muziek bezig. Is het niet bij een ander project dan is het wel voor zijn theatrale ingevingen met zijn maat Bart. De nieuwe Veldhuis & Kemper!
     
Tjitte (drums)
Tjitte is naast drummer en bandleider in Solid Ash ook drummer in de band Ilanois van singer/songwriter Ilan Palstra. In zijn vrije tijd schrijft hij ook zelf nummers onder de naam PITT. Met het Friese nummer Rûntsje Rinne werd hij 2e op het Fryske sjongfestival Liet in 2015.
  Waar spelen we?
  Dorpsfeest
Tentfeest
Bruiloftpartijen
Bedrijfsfeest
Receptie
Kroeg
Kerstbal

Uh.. overal!
   
  Wat spelen we?
  Top 40
Pop
Nederlandstalig
Classic Rock
Moderne Rock
Feest
Disco
Rock 'n roll

Van alles wat dus!
  Alle Rechten Voorbehouden © Solid Ash • Gemaakt door CREATJIT