home agenda de band setlist
video & foto contact
 
bruiloft-partijen   Onze jaren ervaringen als top 100 coverband op o.a. grote feesten nemen we mee naar uw bruiloftpartij! Met ondertussen meer dan 30 bruiloftfeesten weten we precies hoe we een feestelijke dag, feestelijk moeten afsluiten!


Wat kun je van ons verwachten?
We spelen tijdens de feestavond vier sets, met muziek uit de top 100 tot top 40. In de pauzes kunnen bijvoorbeeld stukjes van vrienden of familie worden gepresenteerd. Onze geluidsman is hier op voorbereid. Natuurlijk zijn we gepast gekleed.

De eerste set beginnen we meestal iets rustiger dan de andere drie sets, omdat dan de gasten binnenkomen en het bruidspaar natuurlijk even willen feliciteren. Na de pauze gaat het feest eigenlijk gelijk beginnen, het gebak en de koffie worden ingewisseld voor een drankje en dat betekend swingen!


Vanaf de 2e set bouwen we het feest op tot uiteindelijk een spetterende 4e set waar bijna altijd iedere bezoeker op de dansvloer is te vinden!


Verzoekje(s)?
Heeft u als bruidspaar een favoriet nummer, geef deze door en we oefenen ´m van te voren! Speciale verzoeken of vragen, mailen!


Band presentatie
Naast een knallende setlist zorgen we voor een professionele presentatie (licht en geluid).


Wat kosten we?
Onze prijs is €1250 (ex beetje btw). Deze prijs is inclusief band, licht & geluid tot 200 man, boekingskantoor- en reiskosten (tot +/- 75 km van Sneek). Klik hier voor meer informatie of om ons te boeken.


  Wat krijg je?
  Een swingende en gezellige feestavond
4 passende sets muziek
Mogelijkheid tot aangeven van verzoekjes
Professioneel licht & geluid
Wij zorgen voor muziek in de pauze
Onze geluidsman staat klaar voor geluid-support voor stukjes
   
  Wat spelen we?
  Top 40
Pop
Nederlandstalig
Classic Rock
Modern Rock
Feest
Disco
Rock 'n roll
   
  Alle Rechten Voorbehouden © Solid Ash • Gemaakt door CREATJIT